Toiletwagen huren?

Toiletwagen Brabant heeft een ruim assortiment toiletwagens tot zijn beschikking. Een luxe toiletwagen huren kan al vanaf 195 euro exclusief de btw. Van kleine tot grote toiletwagens, van basis toiletwagens tot luxe varianten, bij Toiletwagen Brabant vind u voor ieder wat wil. Door onze uitgebreide assortiment, en voldoende voorraad is er een grote kans dat wij u niet teleur hoeven te stellen. Wilt u specificaties vinden over het huren van de toiletwagen? Bij elk product vindt u de specificaties zoals de afmetingen en hoeveel toiletten op de toiletwagen zitten.

Luxe toiletwagen verhuur

Toiletwagen Brabant is in 2009 begonnen met het verhuren van toiletwagens. In 2014 hebben we de omslag gemaakt naar het luxe segment. U vindt in ons assortiment verschillende luxe toiletwagens als blikvanger op uw feest. Bijvoorbeeld de toiletwagen VIP hout of de VIP wagen grey. Ook hebben we kleine uitvoeringen van luxe toiletwagens, zoals een middel grijze toiletwagen en een toiletwagen mini. 

Zorg er wel voor dat u de toiletwagens tijdig reserveert, zeker in hoogseizoenen. Dit doet u door op onze website een reservering te plaatsen.

Toiletwagen huren België

Bent u op zoek naar een toiletwagen in België? Toiletwagen Brabant levert al vele jaren veel luxe toiletwagens op bruiloften, evenementen en feesten in België. Vaak zijn we actief in de buurt van de grens zoals Turnhout, Brasschaat en Antwerpen. Maar ook verzorgen we grote evenementen in Brussel, Gent en zelfs in Knokke. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van het huren van een luxe toiletwagen in België

Toiletwagen verhuur, maar u heeft geen afvoer of water?

Door onze ervaring kunnen we dit probleem op verschillende manieren oplossen. We proberen altijd met de klant mee te denken en een eerlijk advies te geven. De makkelijkste oplossing voor het hebben van geen afvoer is het inzetten van een septic tank. Deze zorgt ervoor dat het schone spoelwater wordt gefilterd. Dit spoelwater kan dan worden afgevoerd over 20 meter, met pomp zelfs tot 100 meter. In 90% van de gevallen kunnen we zo de afvoer aansluiten. Is het zo dat er ook geen spoelwater geloosd kan of mag worden dan kunt u gebruik maken van een vuilwaterbuffer van 1000 of 3000 liter. Hierdoor kunnen we alles opvangen en ook weer afvoeren. Neem contact met ons op voor de kosten hiervan.

De plaszuil die toiletwagen-brabant aanbiedt is een mobiel urinoir waar 4 mannen tegelijkertijd gebruik van kunnen maken. De hoge scheidingswanden zorgen voor de nodige privacy. De plaszuil voorkomt wildplassen.
De plaszuil wordt doormiddel van een slang aangesloten op een putje dichtbij in de buurt. Dit betekent dat er onbeperkt gebruik van gemaakt kan worden, het is dus niet nodig om de plaszuil leeg te zuigen.

Contact met Toiletwagen-brabant

Heeft u vragen over de beschikbaarheid van de toiletwagens of heeft u specifieke vragen? Schroom niet om contact op te nemen via de mail of telefoon. U kunt ons ook contacteren via Whatsapp. Het makkelijkste is om uw vraag op de mail te zetten naar het volgende email adres: info@toiletwagen-brabant.nl.

Neem ook een kijkje op onze andere sites.