WC wagen verhuur

Wc Wagen verhuur Brabant heeft voor elk evenement de juiste sanitaire oplossing. U huurt bij ons kleine toiletwagens met 1 dame en 1 heren toilet tot de grootste toiletwagen met maar liefst 6 dames 3 heren en 4 urinoirs. De wc wagens zijn allen zeer luxe uitgerust en ideaal voor een bedrijfsfeest, een bruiloft of een jubileum. Wij leveren de wc wagen ook in de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Haarlem en Utrecht.

Wc Wagen verhuur overzicht toiletwagens:

De kleinste toiletwagen van Toiletwagen-Brabant is de MINI toiletwagen. Deze toiletwagen is sinds 2019 nieuw in ons assortiment door de grote vraag die we kregen van een kleine compacte toiletwagen. Het grote voordeel van deze MINI toiletwagen is dat het feesten tot 100 personen aankan. Daarbij is de wc wagen zeer licht en compact is gebouwd. Op elke oprit kan deze toiletwagen staan. Verder is de wage uitermate luxe ingericht. Meer informatie: Toiletwagen Mini( link)

Mini toiletwagen klein

De Toiletwagen Type A is een wc wagen die vaak gebruikt wordt voor feesten tot 200 personen. We hebben verschillende wagens van Type A. Hierbij kunnen we er dus ook meerder inzetten voor uw feest of partij. De indeling van Type A wc wagen bestaat uit 2 dames toiletten 1 heren toilet en 1 of 2 urinoirs. Verder hebben we hier een witte versie van ( de normale type A) of een grey edition. Let op: vraag tijdig naar beschikbaarheid van de wagens. Meer informatie: Toiletwagen type A ( link)

Toiletwagen type a

type a toiletwagen

Wc Wagen verhuur, grote type WC Wagens

Type B deluxe is de grote normale uitvoering van de toiletwagens. Deze wordt vaak ingezet voor evenementen en normale feesten. Deze wagens zijn zeer hufterproof, met volledige trespa beplating aan de binnenkant. Ook het hang en sluitwerk kan moeilijk vernield worden. Kortom ideaal voor het inzetten van evenementen zoals Koningsdag, carnaval en weekmarkten. De wagen heeft 3 dames 1 heren en 3 urinoirs als indeling. Meer informatie:  Toiletwagen type B Deluxe( link)

De VIP wc wagen is de luxe toiletwagen uit het assortiment van Toiletwagen Brabant. Uit ervaring merken we dat de vraag naar luxe wc wagens populair wordt. Een luxe toiletwagen maakt immers uw uitstraling van uw bruiloft of evenement af. De VIP toiletwagen is uitgerust in twee verschillende type’s. Eentje geheel antraciet uitgerust en de andere met een strakke houten vloer. Wij horen graag waar uw voorkeur naar uit gaan. Verder heeft de wagen de volgende indeling. Drie dames toiletten, 1 heren toilet en 3 waterloze urinoirs. Wij maken gebruik van het nieuwste type waterloze urinoirs. Deze zijn geurloos en zien er strak uit in het interieur. Verder beschikken de dames over een dubbele wasbak met handdroger. De Heren hebben een enkele wasbak met een handdroger. Volledige privacy van mannen en vrouwen is gewaarborgd door een aparte ingang op enkele meters van elkaar.

toiletwagen VIP

 

Wc Wagen verhuur, waar levert u in Nederland?

Wc wagens leveren wij door geheel Nederland & België. De kosten die hier mee samenhangen zijn de transportkosten. Deze zijn 0,60 cent per gereden kilometer berekend vanuit Boxtel. Wij zijn zeer actief in het noorden van Belgïe bij regio Antwerpen, Gent en Knokke.