WC wagen huren lange termijn

 

Bent u als bedrijf of als overheidsinstelling op zoek naar het huren van sanitaire voorzieningen voor lange termijn? Toiletwagen Brabant heeft hier zich in gespecialiseerd. Dit is vooral ontstaan door het begin van de corona. De agenda die eerste gevuld was door feesten en partijen was na de eerste persconferentie vrij snel leeg. Hierdoor hebben we onze doelen verlegd en zijn we ons gaan specialiseren in lange termijn verhuur mogelijkheden. Wc wagen huren lange termijn? Bel of mail naar de mogelijkheden.

Wc wagen huren lange termijn, welke projecten hebben we uitgevoerd?

In 2020 hebben we verschillende projecten onder handen genomen die te maken hebben gehad met lange termijn voorzieningen omtrent de sanitaire voorzieningen. Samen met TWT en HJ verhuur hebben we in 2020 tijdelijke sanitaire voorzieningen geplaatst en de aanleg van de afvoer gerealiseerd ( TWT) voor extra capaciteit van toiletten. De Efteling wilde namelijk snel weer open, een van de harde eisen van de overheid was dat er dan meer toiletgebouwen aanwezig moesten zijn. Voorkomende dat er lange wachtrijen zouden ontstaan bij deze toiletgebouwen.

 

Project Groningen vuilwatertanks en vermaalpompen door afwezigheid van riolering:

Voor een groot bedrijf in Groningen hebben we een mooie uitdaging voltooid voor het plaatsen van toiletwagens. Het bedrijf gaf aan dat ze verschillende bubbels wilden creëren binnen hun bedrijf. Dit om besmettingen te voorkomen. Drie toiletwagens moesten er voor minimaal een jaar geplaatst worden. Uitdaging in deze zat hem in het feit dat ze niet konden lozen op het riool binnen een bereik waar de toiletwagen geplaatst werd.

Oplossing van het probleem

Dit hebben we opgelost door HOMA vermaalpompen te plaatsen bij elke toiletunit. Deze zijn aangesloten op grote vuilwaterbuffers van 3000 liter en 5000 liter. Een niveausensor kon hierop geplaatst worden wanneer deze op 90% van zijn capaciteit zit. Als de melding wordt ontvangen wordt het bedrijf ingelicht die deze weer kan leegzuigen waardoor er op locatie geen afvoer nodig is. Dit systeem werkt op de lange termijn perfect. Bedrijven kunnen hierdoor gebruik maken van luxe toiletwagens, niet van dixi die qua hygiëne op een ander segment zitten.

Project Rotterdam:

Voor een bedrijf op de haven in Rotterdam hebben we ook een lange termijn plan opgesteld en uitgevoerd. Het ging hier ook om een periode van meer dan een jaar. De klant wilde een nette toiletwagen voor het personeel maar had geen directe riolering in de nabije omgeving. Wel een hemelwaterafvoer voor spoelwater. Omdat grote vrachtwagens hier niet makkelijk bij konden komen voor het ledigen van eventuele vuilwatertanks hebben we gekozen voor een Septictank. Dit is wat intensiever omdat deze eenmaal per 2 weken geledigd dient te worden. Hierdoor hebben we uiteindelijk toch een passende oplossing gevonden.

 

Wc wagen huren lange termijn, wat zijn de kosten?

De kosten zijn grotendeels afhankelijk van de duur van huurperiode en wat de mogelijkheden zijn omtrent riolering en aanvoer van water.

De goedkoopste optie is dat er binnen 5 meter van de toiletwagen die eventueel geplaatst dient te worden een aansluiting op het riool aanwezig is. Verder heb je ergens ook een wateraansluiting nodig. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of wilt u een indicatie van de prijs hebben? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.