VIP Toiletwagen huren België

Een VIP toiletwagen huren in België? Bij Toiletwagen-brabant bent u aan het juiste adres. Wij leveren toiletwagens door geheel België voor de scherpste prijzen van de Benelux. Heeft u een luxe bedrijfsfeest, bruiloft of een feest? De luxe VIP toiletwagen is ideaal als toevoeging voor uw feest.

VIP toiletwagen huren België, wat zijn de verschillende types?

Bij toiletwagen Brabant hebben we verschillende type luxe toiletwagens. Om mee te beginnen met de MINI toiletwagen. Deze toiletwagen is ideaal voor de kleinere feesten tot 100 personen. De MINI toiletwagen bevat 1 dames toilet en 1 herentoilet. Beide compartimenten hebben een eigen wasbak plus handdroger en eigen ingang. De privacy is hierbij gewaarborgd. Ook heeft de wagen een zeer luxe indeling, van de buitenkant is het antracietgrijs net zoals van de binnenkant. Kijk snel bij de MINI toiletwagen ( link)

Een vip toiletwagen huren in België kan ook met een maatje groter. Zo hebben we de toiletwagen type A grey edition voor de luxere feesten. Deze toiletwagen heeft 2 dames toiletten 1 heren toilet en 2 urinoirs. Uiteraard is er voor de dames en heren een aparte wasgelegenheid plus handdrogers. De toiletwagen type A grey edition is ideaal voor het inzetten van feesten,bruiloften en bedrijfsfeesten tot 250 personen.  Kijk snel bij de grey edition type A ( link).

VIP toiletwagen belgië

VIP toiletwagen belgie

De VIP toiletwagen is het meest toegankelijk voor de luxere feesten en bruiloften. Van dit model hebben we er 5 in ons assortiment. Twee wagens met houten vloer en de rest met de standaard VIP uitrusting. Wat maakt de Toiletwagen VIP nu een VIP wagen? Dat is met name de mate van afwerking en luxe die is verwerkt in deze toiletwagen. Zo is de wagen bij de dames voorzien van en dubbele wasbak met handdroger. Ook is er een RGB ledstrip ingebouwd. Deze is op kleur in te stellen van uw evenement. Verder zijn alle kabels/leidingen vakkundig weggewerkt. Bij de heren heeft u veel ruimte in de toiletwagen met de mogelijkheid dat u binnen ook kunt wachten om gebruik te maken van de toiletwagen. Bij de heren heeft u 3 waterloze urinoirs en 1 spoeltoilet. Ook hier beschikt u over een ruime wasgelegenheid met handdroger.

 

VIP toiletwagen huren belgie

VIP toiletwagen in belgie

VIP toiletwagen huren België, wat is het verzorgingsgebied?

Wij leveren door geheel België de toiletwagens af en sluiten deze hier ook aan. Van belang is dat de kosten afhangen van twee variabelen. Namelijk de huur en transport van de wagen.

Het transport wordt namelijk berekend vanuit Boxtel ( Nederland). En dit is 0,60 cent per gereden kilometer vanuit Boxtel. Let op: de wagen wordt gebracht en gehaald, enkele afstand berekenen maal 4.

 

Heeft u interesse in de VIP toiletwagen Huren België? Kijk dan snel bij : VIP toiletwagen ( Link)