Toiletwagen huren Amsterdam?

Op zoek naar een toiletwagen voor uw event, feest of lange termijn oplossing omtrent toiletten? Neem dan snel contact met ons op voor de juiste aanbieding. We zijn gespecialiseerd in het inzetten van toiletwagens voor kleine tot zeer grote feesten of evenementen. De kleinste toiletwagen heeft een capaciteit van 1 dame 1 heren toilet en is in te zetten voor feestjes tot 100 personen. De grootste toiletwagen is de toiletwagen event. Deze heeft maar liefst 6 dames toiletten 3 heren toiletten en 4 urinoirs plus 4 wasbakken. Deze wagen kan feesten tot wel 1250 personen aan.

Toiletwagen huren Amsterdam, geen riool op locatie?

Toiletwagenverhuur Smulders onderscheidt zich ook door oplossingen op maat te bieden. Heeft u bijvoorbeeld geen riool binnen 5 meter om de toiletwagen op aan te sluiten? Wij hebben dan verschillende opties om dit toch mogelijk te maken. Onderstaand staan de 3 meest gebruikte opties beschreven .

 

  • Septic tank. Het inzetten van een septictank heeft als groot voordeel dat enkel het spoelwater moet worden afgevoerd. Dit is slechts door een dun slangetje en kan tot over een afstand van 15 meter zonder pomp. Met pomp tot wel 150 meter. Hierdoor kunt u 99% schoon spoelwater lozen. Dit kan op vrijwel elke locatie gebeuren binnen de bovengenoemde afstanden
  • Wilt u een toiletwagen voor langere periode huren, dan is een septictank niet perse de beste oplossing als u op langere afstand een vaste riolering hebt. U kunt dan het beste gebruik maken van een vermaalpomp. Wij hebben verschillende type op voorraad. We kunnen vermalen en afvoeren tot afstanden van wel 500 meter.
  • Opslaan van afvalwater. Helemaal geen afvoer in de buurt waar op geloosd kan worden? Dan kunnen we het afvalwater ook opslaan. Afhankelijk van de hoeveelheid kunnen wij voor u berekenen wat u nodig heeft. Ook de lediging kunnen we verzorgen.

Toiletwagen Huren Amsterdam? Luxe toiletwagen huurt u bij Toiletwagenverhuur Smulders. Wij hebben voor elke feest de juiste oplossing voor het toiletgebruik. Scherpe prijzen en eerlijk advies.

Wilt u een toiletwagen huren voor lange termijn ? Neem dan snel contact met ons op. We zijn gespecialiseerd in de lange termijn verhuur voor toiletten. Ook in combinatie met het aanleggen van de infrastructuur van schoon en vuilwater.

Tijdelijke watertechniek voor aan en afvoer op uw event of project?

Onderdeel van ons bedrijf is Aquacore watertechniek. U kunt hier terecht voor de complete infrastructuur van aan en afvoer van uw evenement of project. Denk hierbij aan het aanleggen van vermaalpompen naar riool, en het aansluiten van bars, keukens en toiletgroepen. Neem een kijkje op: AquaCore watertechniek | Tijdelijke riool | aanvoer watertechniek.