Toiletwagen Huren tegen Corona Virus

Hygiëne op nummer 1 voor uw bedrijf? Huur tegen scherpe tarieven een toiletwagen bij Toiletwagen-Brabant. Wij zorgen dat de toiletwagen geheel schoon en ontsmet bij uw bedrijf geleverd worden.

Alle toiletwagens beschikken over wasbakken met zeeppompjes om uw handen te wassen. Verder heeft u ook de optie om papieren handdoekjes bij te bestellen. Uit ervaring worden de toiletwagens ingezet als vervanging voor de chemische toiletten op de bouw. Dit is immers zelden goed ontsmet en kans op besmettingsgevaar is aanzienlijk. Ook is hier vaak geen mogelijkheid tot het wassen van de handen. Een van de belangrijkste voorwaarden om besmetting te voorkomen. Ook zien we dat transportbedrijven vaak kiezen voor een toiletwagen die alleen gebruikt wordt door de chauffeurs. Zo is er minimaal contact tussen het kantoorpersoneel en overige klanten en leveranciers.

 

Toiletwagens inhuren in verband met corona virus, benodigdheden?

Voor het huren van een toiletwagen heeft u het volgende nodig.

  • Een wateraansluiting voor wateraanvoer
  • Stroomaansluiting 220V
  • een afvoer

de afvoer is op verschillende manieren te regelen, direct op het riool, via een septictank of een vermaler.  We helpen u graag met vragen over de afvoer. Mocht er echt geen afvoermogelijkheden zijn dan hebben we ook de optie open voor een vuilwaterbuffer tot 3000 liter om alles op te vangen. Dit kan ook met een schoon waterbuffer.

 

Toiletwagen huren ivm corona virus, wat zijn de opties?

Toiletwagen brabant beschikt over verschillende type luxe wc wagens. Allereerste de MINI toilet, ideaal om uw chemische toiletten te vervangen op de bouw. Deze unit heeft 1 dame en 1 heren toilet met 2 wasbakken. Toiletwagen Mini

Verder beschikken we over een Toiletwagen type A en Toiletwagen Type A grey Edition. Deze hebben 2 dames toiletten 1 heren toilet en 2 urinoirs. Dit is voor de water grotere bedrijven om uw hygiëne qua toiletten te vergroten.

Ook hebben we VIP wagens voor een zeer luxe uitstraling bij uw bedrijf om de klanten goed te faciliteren.

Neem contact op voor een scherpe prijs bij toiletwagen-brabant. We staan voor uw klaar en kunnen de wagens binnen 24 uur leveren en aansluiten.