Mobiele toilet huren?

 

Mobiel toilet huren in Nederland & België. Verschillende aantal type toiletwagens hebben we in ons assortiment voor kleine feesten tot grote evenementen of langere termijn oplossingen omtrent toiletvoorzieningen.

 

Bent u op zoek naar een mobiel toilet huren voor uw feest, bruiloft of evenement?

We hebben verschillende opties met toiletwagens. De kleinste toiletwagen heeft 1 dame en 1 heren toilet die gescheiden zijn. Elk toilet heeft zijn eigen wasbak en handdroger. Dit mobiel toilet is ideaal voor de wat kleinere aangelegenheden. Denk hierbij aan een bruiloft of feest tot een maximum van 100 personen.

 

Mobiel toilet verhuur voor grotere feesten en bruiloften

Voor de wat grotere feesten, evenementen en bruiloften hebben we 2 type toiletwagens. De eerste type is de Toiletwagen Type A. Deze toiletwagen heeft de beschikking over 2 dames toiletten 1 heren toilet en 1 of 2 urinoirs. De wagen heeft een capaciteit van circa 200-225 personen voor een feestavond.  De tweede optie is een toiletwagen Type B of een vip toiletwagen. De vip toiletwagen is de luxere variant van dit type mobiel toilet. Beide wagens hebben een indeling met 3 dames toiletten 1 heren toilet en 3 urinoirs.  De Vip toiletwagens onderscheidden zich door de luxere afwerking. Zo hebben we bij de dames een dubbele wasbak met handdroger en alles is antraciet grijs uitgerust. De vloer is van houtlook en de afwerking met de verlichting is LED. De kleur van de led kunt u zelf veranderen en bepalen.

 

Mobiel toilet huren, maar geen afvoer?

Geen afvoer bij een mobiel toilet is niet perse nodig. Het verhoogt wel de huurkosten, u moet nu een septictank huren of een opvangtank van vuilwater. De makkelijkste methode is het huren van een septictank. Deze komt buiten de wagen te staan bij de afvoer en scheidt het vuile van het schone water. Het schone water wordt vervolgens afgevoerd met een dun slangetje van 3cm naar bijvoorbeeld een putje of een sloot.

 

Vragen over het huren van een mobiel toilet?

Wilt u weten welke toiletwagen het beste bij uw feest of bruiloft past. Of heeft u een toiletwagen nodig voor de lange termijn. In beide kunnen we u adviseren. Ga naar de contactpagina om ons te bellen of te mailen.

Bent u op zoek naar het huren van een mobiele douchevoorziening? Neem dan een kijkje op onze andere website: douchewagen huren in Nederland & België.